Ecologische tassentrends 2019

22-01-2019

Duurzame keuzes maken is niet altijd evident of gemakkelijk. Het is vaak zoeken naar informatie over hoe de producten zijn gemaakt, of je moet kiezen tussen verschilllende minder goede opties. Een herkenbaar dilemma is de keuze voor een handtas: is het nu beter een "vegan" tas te kopen of toch een ecologische tas, of toch nog iets anders? Wij laten u alvast graag kennismaken met onze handtassen gemaakt van kurk. Want we  zijn er toch wel trots op!

Het fijne aan onze kurk collectie is dat het materiaal zijn diensten al op heel wat vlakken  heeft bewezen.  Kurk is een volledig natuurlijk materiaal, stevig, waterbestandig en oogt ook mooi. Wees gewaarschuwd, er komen een hoop nieuwe liefdes op je wensenlijst. 

Tassentrend #1: Groot, groter, grootst

Hoewel we nog altijd verknocht zijn aan onze schattige en super handige schoudertasjes, willen we best graag een plekje in ons hart vrijmaken voor een formaatje groter: de shopper Je bent niet alleen helemaal up-to-date, je kunt er ook nog eens alles in kwijt. Vinden wij niet erg. 

Tassentrend #2: Om de heupen

De heuptas is een ouderwetse vriend die we met alle liefde weer in de armen sluiten, want wat is hij handig. Ze komen in verschillende kleuren en maten, voor ieder wat wils. Ga voor een sportieve variant om je outfit een stoere twist te geven. De vierkante heuptas geeft een nettere uitstraling aan je look. 

Tassentrend #3: floral design

Schroom niet om die tas een keer in een bloemenprint te nemen, in plaats van dat eeuwige zwart of blauw. Zo heb je altijd een statement piece bij de hand - letterlijk. Dankzij een floral print is het heel eenvoudig om de tas te combineren met je outfit.

 

Kurknaturel ecologische handtassen