Peta-approved vegan

17-12-2020

Wij werken graag met de firma Artelusa. Zij zijn een kleine firma die heel veel kleine gezinnen tewerksteld. Ieder gezin heeft zijn eigen kwaliteiten en eigen creativiteiten.

ARTELUSA KREEG HET ZEGEL 'PETA - APPROVED VEGAN', WAT BEVESTIGT DAT DE OVERGROTE MEERDERHEID VAN ONZE PRODUCTEN 100% VEGAN ZIJN!

ARTELUSA produceert handgemaakte mode-producten, kantoorbenodigdheden en decoratieve artikelen van hoge kwaliteit Portugese kurk, een grondstof, 100% natuurlijk, recyclebaar, biologisch afbreekbaar en duurzaam. En wanneer de adel van onze kurk wordt gecombineerd met de creativiteit en expertise van onze getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden, worden verbazingwekkende stukken en onweerstaanbare objecten geboren om meer en meer klanten in Portugal en wereldwijd te lokken.

Hun manier van werken varieert van de zeer verfijnde papieren kurk, via zachte en plooibare vellen portefeuilles en hoeden, tot de virgin cork, handgemaakt in unieke stukken waar we nog steeds de ruwe vorm van de schors van kurkeik kunnen vinden.

De variaties in tonen en texturen zijn opzettelijk waardoor elk stuk echt uniek en exclusief is.

Passie voor Cork!

peta-approved