Herroepingsrecht

Retourproces Kurknaturel

1. Stuur ons een mailtje dat je het product wilt retourneren en geef één van de onderstaande opties aan in het mailtje.

- Product is stuk geleverd.
- Product voldoet niet aan de verwachtingen, met als reden..
- Andere reden, namelijk..

2. Wij nemen de retouraanvraag binnen 48 uur in behandeling en geven u vervolgens per mail aan hoe het product geretourneerd kan worden.

3. Wanneer wij het product na de instructies binnen hebben, krijgt u binnen 5 werkdagen een vervangend product of het geld terug op de rekening.

Retourbeleid Kurknaturel
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Producten met korting verkocht kunnen niet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kurknaturel.be.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.