Leveren

Verzenden

Kurknaturel doet er alles aan om pakketjes zo spoedig mogelijk te versturen. Wij versturen alle pakketjes met Bpost of DPD.

Levertijden

Wij hebben standaard levertijden per product. De levertijd staat bij elk product op de website weergegeven. Indien wij de levertijd niet kunnen halen dan sturen wij u persoonlijk een mail.

- Producten op voorraad worden binnen de 3 à 4 dagen geleverd.

Retourneren

Niet tevreden over het geleverde product? Daar doen wij iets aan, want wij hechten veel waarde aan tevreden en terugkerende klanten! Om dit te realiseren kan je bij ons altijd gratis je pakketje retourneren en heb je 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product. Zie  de laatste alinea voor de wettelijke retourregels die gelden volgens het wettelijke retourbeleid, die tevens ook gelden bij Kurknaturel.

Retourproces Kurknaturel

1. Stuur ons een mailtje dat je het product wilt retourneren en geef één van de onderstaande opties aan in het mailtje.

- Product is stuk geleverd.
- Product voldoet niet aan de verwachtingen, met als reden..
- Andere reden, namelijk..

2. Wij nemen de retouraanvraag binnen 48 uur in behandeling en geven u vervolgens per mail aan hoe het product geretourneerd kan worden.

3. Wanneer wij het product na de instructies binnen hebben, krijgt u binnen 5 werkdagen een vervangend product of het geld terug op de rekening.

Retourbeleid Kurknaturel
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kurknaturel.be.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.